Ruime keuze

Wij kunnen diverse soorten verwarmingsinstallaties voor u aanleggen, zoals radiatorverwarming, vloerverwarming, luchtverwarming met of zonder warmteterugwinning en lokale verwarming met bijvoorbeeld stralingspanelen.

Centrale verwarmingsketel (CV-ketel)

Er zijn CV-toestellen in twee verschillende typen, het ‘open’- en het ‘gesloten’ type.
….
Wij kunnen u hierover adviseren, mocht u zelf twijfelen wat te kiezen.
Wij zijn geen merkgebonden bedrijf, wij leveren naar uw behoefte. Daarom kunnen wij u meer concurrerende prijzen aanbieden!

Vloerverwarming

Een vloerverwarmingssysteem kan worden toegepast als hoofdverwarming in uw woning. Dit maakt radiatoren overbodig. Vloerverwarming als hoofdverwarming biedt u een aantal belangrijke voordelen:

Comfort en energiebesparing

Vloerverwarming is bijzonder zuinig met energie. Door de grote behaaglijkheid en de gelijkmatige tempe3ratuursverdeling kan in woonvertrekken de temperatuur 1 a 2 ºC lager zijn dan bij andere verwarmingssystemen. Dit betekent een besparing op de energiekosten.
In combinatie met een warmtepomp-systeem zou dit zelfs nog voordeliger zijn.

Hygiënisch en gezond

Door een gelijkmatige temperatuur wordt luchtcirculatie voorkomen. De luchtvochtigheid ligt door een lagere temperatuur zo’n 12% hoger dan bij radiatorenverwarming. Factoren die carapatiënten als zeer positief ervaren.

Vrijheid van interieurkeuze

Radiatoren ontbreken waardoor u alle vrijheid heeft bij het inrichten van uw interieur. Denkt u hierbij aan gordijnen of lamellen tot op de grond.
Vloerverwarming als bijverwarming is bedoeld als aanvulling op uw centrale verwarming. Dit zorgt voor optimaal comfort. Vloerverwarming als bijverwarming haalt de koude van uw vloer weg, waardoor u deze uitstekend kan combineren met vloeren van natuursteen, tegels of plavuizen.

Warmtepomp-systemen

Voor meer informatie hierover verwijzen wij naar de website: www.stibel-eltron.nl. Hier leest u alles over dit systeem.
Wij kunnen u adviseren over de keuzen, aanschaf en installatie van dit systeem. De complete installatie kunnen wij voor u verzorgen.

Reparatie

Voor reparaties aan uw verwarmingscircuit bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nou gaat om het verhelpen van een storing in uw CV-ketel of een lekkage bij een van uw radiatoren, wij lossen het op.
Regelmatig onderhoud verkleint het risico van storingen en lekkage aanzienlijk. Toch kunnen storingen en lekken voorkomen. Bijvoorbeeld: de elektronica in uw CV-ketel kan stuk gaan, een leiding kan per ongeluk doorboord worden of uw expantievat is aan vernieuwing toe zijn. Dankzij onze 24-uurs service, zit u er gauw weer warmpjes en droog bij!
Wij kunnen bijna alles voor u repareren. Toch willen wij u erop wijzen dat regelmatig onderhoud kan voorkomen dat u voor vervelende en soms kostbare verrassingen komt te staan!

Neem contact op

De veelzijdige vakman waar u op kunt rekenen!

035-6239866

Mail ons