Voor al het installatiewerk, groot of klein

Installatiebedrijf Snoek is een gerenommeerd, servicegericht bedrijf in Hilversum. Met ruim 20 jaar ervaring, kunnen wij u helpen bij storingen, reparaties, renovaties, vervanging van apparatuur, etc. En wanneer een noodsituatie zich voordoet, kunt u op Installatiebedrijf Snoek rekenen!! Wij beschikken over een eigen 24 uurs servicedienst.

Installatiebedrijf Snoek biedt diensten aan particulieren en grote opdrachtgevers. In de praktijk betekent dit dat wij maatwerk leveren dat is afgestemd op de specifieke wensen van u, als klant. Wij informeren u graag over onze mogelijkheden en onze diensten. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie, of voor een op maat gemaakte vrijblijvende offerte.

Meer informatie? Neem contact op

In overleg met u is er veel mogelijk. U kunt altijd contact opnemen voor een persoonlijk advies op maat. Voor meer informatie over onze producten en diensten neemt u gerust een kijkje op onze site. Wilt u weten wat Installatiebedrijf Snoek voor u kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op per mail of telefoon.

Neem contact op

De veelzijdige vakman waar u op kunt rekenen!

035-6239866

Mail ons