Sanitair voor elke ruimte

Voor het vervangen van onder andere wastafel, wc, stortbak, keukenmengkranen enzovoorts of voor de gehele vervanging van uw badkamer of toiletruimte kunt u bij ons terecht.

Alle grote merken

Wij leveren diverse merken sanitair (tevens senioren- en gehandicaptensanitair) o.a.:

R

Lindo

R

Sphinx

R

Keramag

R

Villeroy en Boch

R

of een eigen merk

Aanleg van A t/m Z

Wij verzorgen de gehele aanleg hiervan in uw toilet, badkamer, keuken of bijkeuken. Het sanitair kan uitgezocht worden bij onze sanitair-groothandels, eventueel met badkamertekening in verschillende aanzichten, in de showroom of catalogi.

Goede voobereiding

Bij het vernieuwen van uw badkamer is een goede voorbereiding het halve werk. Maar daarom allereerst een lijst waarop u de wensen en eisen van uw gehele gezin noteert. Bekijk vervolgens welk budget u te besteden hebt en meet globaal de beschikbare ruimte op (of raadpleeg de bouwtekening).
Misschien hebt u al ongeveer een idee wat u wilt. Zet dit eventueel op papier, of maak een schets!
Ook wanneer u geen nieuwe ideeën hebt, maar wel aan vernieuwing toe bent, kunt u contact opnemen met Installatiebedrijf Snoek.

Om u een beeld te geven van de mogelijkheden stellen groothandels en soms fabrikanten hun showrooms ter beschikking. U vindt hier een uitgebreid assortiment aan sanitaire artikelen. Tevens zijn er deskundigen aanwezig die u graag van advies voorzien. Voor de technische kant dragen wij zelf zorg. Op deze wijze maken wij uw project mooi, functioneel en ook nog eens betaalbaar!

Neem contact op

De veelzijdige vakman waar u op kunt rekenen!

035-6239866

Mail ons