035-6239866

Sanitair

Badkamer verbouwen?

Wilt u uw badkamer of toilet een nieuwe uitstraling geven? En aan de slag met een badkamer renovatie? Besteed deze tijdrovende klus dan uit aan een ervaren bedrijf als Installatiebedrijf Snoek. Voor het vervangen van sanitair bent u bij ons aan het juiste adres. Tevens kunnen wij sanitaire voorzieningen plaatsen voor senioren en gehandicapten. Vraag eens naar de mogelijkheden.

Snoek realiseert uw droombadkamer

Een badkamer verbouwen is vaak een hele klus. Er moet sanitair geplaatst worden, voor datzelfde sanitair moeten leidingen worden gelegd of verlegd, en moeten wanden worden geplaatst en tegels worden gezet. Wij raden u dan ook aan om een dergelijke verbouwing aan ervaren vaklui over te laten. U kunt deze klus dan ook met een gerust hart aan Installatiebedrijf Snoek overlaten. In een kennismakingsgesprek brengen wij nauwkeurig in kaart hoe u de verbouwing voor ogen hebt en wat uw wensen daarbij zijn. We maken samen met u een planning en bespreken materiaalsoorten en kleurkeuze voor uw sanitair. Wij hopen uiteindelijk uw droombadkamer te kunnen realiseren!

Sanitair

Tips bij sanitair

Een goede voorbereiding is ook in het geval van een badkamer renovatie het halve werk. Wij willen u daarom een aantal tips geven. Allereerst is het verstandig om een lijst te maken met wensen en eisen van het hele gezin. Daarna bekijkt u welk budget u te besteden heeft en hoe u de ruimte qua sanitair in wilt delen. Meet de ruimte op of raadpleeg een bouwtekening. Heeft u al een idee wat u wilt? Maak dan een schets! Heeft u uw keuze gemaakt voor het sanitair en artikelen om uw badkamer te vernieuwen? Dan dragen wij zorg voor de technische installatie ervan.

Over Snoek

Installatiebedrijf Snoek heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van renovaties en klusprojecten. Wij zijn werkzaam voor zowel ondernemers als particulieren en verrichten diensten in renovatie, nieuwbouw en onderhoud. Wij werken altijd vanuit een persoonlijke, betrokken manier en denken altijd met u mee. Oplossingen op maat is ons streven en door duidelijke communicatie met onze klanten weten wij altijd prachtige eindresultaten te behalen. Ook bij het vervangen van uw sanitair staan wij graag tot uw dienst!

Bespreek met ons de mogelijkheden!

Tevens kunnen wij de sanitaire voorzieningen voor senioren of gehandicapten komen installeren. Neem eens vrijblijvend contact op met Installatiebedrijf Snoek om de mogelijkheden te bespreken. Bel ons op telefoonnummer: 06-46182204 en maak een afspraak voor het installeren van uw sanitair!