035-6239866

Installatiebedrijf Loosdrecht

Voor klussen en installatiewerk van elk kaliber

Installatiebedrijf Snoek is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van verbouwing, installatie, renovatie en nieuwbouw. Geen klus groot of klein is ons te gek en we gaan dan ook in Loosdrecht graag elke uitdaging aan met uw installatiewerk. Is uw sanitair aan vervanging toe? Of heeft u een verwarmingsmonteur nodig voor het onderhoud van uw cv ketel? Neem dan contact op met Installatiebedrijf Snoek en onze medewerkers komen graag bij u langs in Loosdrecht om uw probleem op te lossen.

Een eigen woning betekent klussen

Een eigen woning is nooit af. U kent het wel: hoe lang u er ook woont, er valt altijd wat te klussen. Soms klein installatiewerk en klusjes, zoals het vervangen van een lamp. Een andere keer wilt u het grootser aanpakken: een verbouwing. Dit is wellicht wel iets dat u liever aan een professioneel bedrijf over wilt laten. En dat is waar Installatiebedrijf Snoek u in Loosdrecht bij kan helpen. Door in mogelijkheden in plaats van beperkingen te denken, kiest ons installatiebedrijf  altijd samen met u de best mogelijke oplossingen voor uw woning in Loosdrecht.

Een verbouwing Loosdrecht

Installatiebedrijf Snoek is zich er van bewust dat een woning meer is dan alleen vier muren en een dak. Het is een plek waar u zich ook thuis hoort te voelen. Comfortabel, veilig en vertrouwd. Onze diensten en producten zijn er dan ook op gericht om een bijdrage te leveren aan dat ‘thuis-gevoel’. Door middel van een kennismakingsgesprek bij u in Loosdrecht bespreken we uitvoerig uw wensen en kunnen wij advies geven over de werkzaamheden die we voor u kunnen uitvoeren. Of het nu om het vervangen van sanitair door onze loodgieter gaat, u een nieuwe cv ketel nodig heeft of een elektricien om uw elektrische installaties aan te leggen. Met meer dan 20 jaar op ervaring op zak mogen wij wel stellen dat we u van het beste advies kunnen voorzien.

Loodgieter Loosdrecht

Installatiewerk? Doe een beroep op Installatiebedrijf Snoek

Installatiebedrijf Snoek is gevestigd in Hilversum, maar ook wanneer u op zoek bent naar een gerenommeerd, servicegericht bedrijf in Loosdrecht voor uw installatiewerk kunt u een beroep doen op Snoek. Omdat:

  • Wij een allround bedrijf zijn;
  • Voor elektricien, loodgieter of verwarmingsmonteur;
  • Wij zijn tevens een professioneel dakdekkersbedrijf;
  • Ook voor onderhoud;
  • Wij scherpe tarieven hanteren.

Offerte aanvragen voor installatiewerk in Loosdrecht?

Wilt u kennismaken in Loosdrecht met Installatiebedrijf Snoek? Maak dan een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw installatiewerk. Wij bieden al ruim 5 jaar diensten aan zowel particulieren als grote opdrachtgevers. Bel ons installatiebedrijf op 06-46182204 en ervaar zelf het gemak van Installatiebedrijf Snoek in Loosdrecht!