035-6239866

Loodgieter

Last van verstopte leidingen?

Niets is vervelender dan dat u als gevolg van een verstopping schade aan uw leidingen, lekkages of stankoverlast ondervindt. Loodgieterswerk is dan ook iets waar een huishouden uit noodzaak van gebruik moet maken. Een verstopt afvoerputje is vaak met een ontstopper nog wel te verhelpen maar voor verstoppingen die in leidingen en buizen zitten, kunt u beter een ervaren loodgieter inschakelen. Schakel dan ook een loodgieter van Installatiebedrijf Snoek in om uw problemen te komen verhelpen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij kunnen altijd snel bij u ter plaatse zijn.

Kies voor een loodgieter van Snoek

Het team van Installatiebedrijf Snoek bestaat uit een aantal enthousiaste medewerkers met oog voor kwaliteit en service. Daardoor zijn wij in staat om tegen scherpe tarieven een hoop leiding – en rioleringsproblemen op te lossen. Daarbij maken wij gebruik van de meest deskundige vaklui en de modernste apparatuur. Wij werken altijd op een snelle, efficiënte manier waardoor u altijd een goede keuze maakt om voor een loodgieter van Snoek te kiezen. Simpelweg, omdat u bij ons het snelste van uw problemen verlost bent!

Waar kiest u eigenlijk voor?

Installatiebedrijf Snoek heeft alles in huis om uw leidingen te herstellen. Onze loodgieter kan verschillende water-, gas – en afvoerinstallaties monteren en onderhouden. Dit gebeurt uiteraard altijd op een veilige manier. Geheel volgens de geldende normen en voorschriften. Wanneer u kiest voor een loodgieter van Snoek kiest u voor:

  • Vakmanschap;
  • Snelle oplossing van uw problemen;
  • Uitstekende garantie;
  • Scherpe tarieven;
  • Bij verstopping, aanleg riolering en hemelwaterafvoer.

Kortom: bij ons bent u op een voordelige manier van uw verstopping af. Door onze moderne apparatuur zijn wij snel in staat eventuele schade op te sporen te repareren.

Loodgieter

Contact

Heeft u last van een verstopte afvoer of riolering? Spoelt het water in uw wastafel of toilet niet door? Of zoekt u een loodgieter om onderhoudswerkzaamheden uit te voeren? Kies dan voor Installatiebedrijf Snoek. Onze loodgieter heeft ruime ervaring met allerhande werkzaamheden. Of het nu om onderhoud gaat of voor het aanleggen van een compleet nieuwe riolering: laat dat maar aan ons over. Er is altijd snel iemand ter plaatse om u van uw problemen af te helpen. Bel ons voor een afspraak op telefoonnummer 06-46182204 en onze loodgieter zal u van dienst zijn!