035-6239866

Installatiebedrijf

Hulp nodig bij technische installatie?

Bij Installatiebedrijf Snoek bent u ervan verzekerd dat u op een professionele manier geholpen wordt. Wij hebben immers alle kennis in huis op het gebied van technische installaties, loodgieterswerkzaamheden, dakbedekking en verwarming. Ook wanneer u een onderhoudscontract voor uw woning wilt afsluiten, bent u bij Snoek in Hilversum aan het juiste adres. U maakt dus met ons installatiebedrijf altijd een juiste keuze. Ervaar het zelf een maak een afspraak of vraag ons om een vrijblijvende offerte.

Technisch beheer en onderhoud

Bij Installatiebedrijf Snoek kunt u terecht voor allerhande werkzaamheden. Wij verzorgen onder andere technisch beheer en onderhoud bij:

  • Cv ketel installatie en onderhoud;
  • Lood – en zinkwerk voor uw dak;
  • Sanitaire voorzieningen;
  • Water en gasinstallaties.

Wij raden u aan regelmatig onderhoud te laten plegen door ons installatiebedrijf. Hierdoor voorkomt u problemen, wat u flink wat kosten kan besparen. Wij hebben onderhoudscontracten voor riolering, leidingwerk, verwarming, sanitair en dakwerk. Periodiek, op met u afgesproken data komen wij onderhoud plegen en de conditie van uw installaties controleren.

Installatiebedrijf

Loodgieterswerk

Vervelend, een lekkage. Dit kan voor veel overlast zorgen. Misschien staat de vloer in uw badkamer blank en ontstaan er vochtplekken. Maar hoe weet u nu waar de lekkage precies vandaan komt? En hoe is deze ontstaan? U hoeft zelf eigenlijk niet lang te zoeken naar een oplossing. Met een simpel telefoontje naar ons installatiebedrijf schakelt u de hulp in van een van onze ervaren loodgieters die snel bij u ter plaatse kan zijn om uw problemen te komen verhelpen.

Maatwerk in installatie

Bij de installatie van gas, water en sanitair zorgen wij altijd voor een nette, efficiënte werkwijze. Leidingen en bedrading worden altijd zorgvuldig weggewerkt in vloeren en wanden. Natuurlijk altijd volgens de geldende normen en bouwtechnische voorschriften. Van A tot Z staat ons installatiebedrijf voor u klaar en wij denken graag met u mee voor het vinden van de meest geschikte oplossing. Maatwerk in installatie, dat is waar het bij Snoek om draait.

Neem contact op met Installatiebedrijf Snoek

Hebben wij u ervan overtuigd dat u voor al uw technische installaties en loodgieterswerkzaamheden met Installatiebedrijf Snoek de juiste keuze maakt? Mooi, dan maken wij graag een afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken. Voor een afspraak of de aanvraag van een offerte belt u Installatiebedrijf Snoek op telefoonnummer: 06-46182204.