035-6239866

Installatiebedrijf Hilversum

Welkom bij Snoek!

Woont u in Hilversum en wilt u de hulp van een installatiebedrijf inschakelen? Dan bent u bij Installatiebedrijf Snoek aan het juiste adres. U wilt het vervangen van apparatuur of uw renovatie niet zomaar aan het eerste het beste bedrijf overlaten. Logisch, want bij verbouwingen en renovatie komt het op nauwkeurigheid en precisie van loodgieter of elektricien aan. Kortom: bent u op zoek naar hulp voor uw technische installaties in Hilversum? Klop dan eens bij Snoek aan.

Voor elk soort klus

Geen klus is Snoek teveel en u kunt ons bedrijf in Hilversum voor verschillende projecten inschakelen. Onze loodgieter kan u helpen bij het vervangen en onderhouden van uw sanitair, onze verwarmingsmonteur verzorgt graag voor u het onderhoud van uw cv ketel en onze elektricien biedt hulp bij technische, elektrische installaties. Maar Installatiebedrijf Snoek biedt meer in Hilversum: wij zijn ook een gerenommeerd dakdekkersbedrijf en kunnen reparaties aan uw dak uitvoeren. Wij staan bekend om onze snelle en nauwkeurige werkwijze en zullen naar uw volle tevredenheid uw klus ten uitvoer brengen!

Hilversum

Allround klusbedrijf nodig?

Installatiebedrijf Snoek is gevestigd in Hilversum en wij werken dagelijks met veel plezier aan verschillende projecten en klussen. Zoals u hierboven heeft kunnen lezen kunnen wij u op meerdere manieren van dienst zijn. Of het nu om een complete verbouwing gaat, of enkel om het vervangen van sanitair: wij zijn uw betrouwbare partner. Wij raden aan dit soort klussen altijd aan een ervaren bedrijf over te laten. Door ons maatwerk en onze klantgerichtheid hebben wij inmiddels al veel klanten tevreden gemaakt. Mogen wij ook u welkom heten in Hilversum?

Snoek biedt meer

Waarom zou u nu eigenlijk voor Installatiebedrijf Snoek moeten kiezen wanneer u op zoek bent naar een ervaren klusbedrijf in Hilversum? Natuurlijk zijn er meerdere klusbedrijven waaruit u kunt kiezen. Echter biedt Snoek u net wat meer:

  • Wij werken snel en efficiënt;
  • Wij denken altijd met u mee voor de meest geschikte oplossing;
  • 100% klanttevredenheid is ons streven;
  • Wij hebben zowel een loodgieter, elektricien, verwarmingsmonteur in dienst;
  • Tevens zijn wij een gerenommeerd dakdekkersbedrijf.

Maak eens een afspraak!

Schakel vandaag nog in Hilversum de hulp van Snoek in. Graag bespreken wij met u op welke manier ons bedrijf u kan helpen bij het voltooien van uw klus. Kom eens langs bij ons kantoor en maak een afspraak door te bellen naar telefoonnummer 06-46182204. Wij heten u van harte welkom in Hilversum!