035-6239866

Elektricien

Elektra laten aanleggen?

Bent u op zoek naar een elektricien die al uw zaken omtrent elektriciteit in uw huis of bedrijfspand uit handen neemt? Dan bent u bij Installatiebedrijf Snoek aan het juiste adres. Wij hebben al jaren ervaring op het gebied van het onderhouden, installeren en vervangen van alle soorten elektra. Onze vaklui staan voor u klaar! Vraag eens naar de mogelijkheden van ons onderhoudscontract en vraag een offerte aan.

Schakel een ervaren elektricien in

Natuurlijk kunt u zelf aan de slag gaan met de bedrading in uw woning. Echter, als leek is het niet verstandig. Om gevaarlijke situaties te voorkomen, raadt Installatiebedrijf Snoek aan om dit aan een ervaren elektricien over te laten. Een elektricien houdt de veiligheid scherp in de gaten en maakt gebruik van moderne gereedschappen. Ons bedrijf kan zowel particulieren als bedrijven van dienst zijn. Onze elektricien wordt door particulieren vaak ingeschakeld wanneer er sprake is van stroomuitval, wanneer er aanpassingen moeten worden gedaan in de groepenkast of wanneer er nieuwe lichtpunten en wandcontactdozen moeten worden aangelegd. Voor bedrijven kunnen wij van dienst zijn bij, bijvoorbeeld, het installeren van alarminstallaties en overige beveiligingsmaatregelen.

Elektriciën

Energiebesparing is kostenbesparing

Onze elektricien kan u tevens van advies voorzien op het gebied van energiebesparende maatregelen. Immers: een besparing op energie is ook een besparing in de kosten. Samen met u kijken we op welke manier we dit kunnen realiseren. Voor zowel grote als kleine klussen kunt u Installatiebedrijf Snoek inschakelen.

Snoek: een allround klusbedrijf

Installatiebedrijf Snoek is een allround klusbedrijf en naast werkzaamheden met betrekking tot elektra kunnen wij u op meer gebieden van dienst zijn. Naast het inschakelen van een elektricien kunt u bij ons terecht voor de volgende werkzaamheden:

  • Renovatiewerkzaamheden;
  • Reparaties;
  • Loodgieterswerk;
  • Dakbedekking;
  • Centrale verwarming en service.

Contact opnemen

Heeft u een elektricien nodig en bent u benieuwd wat Installatiebedrijf Snoek kan betekenen? Neem dan eens contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om te bespreken op welke manier wij u van dienst kunnen zijn. Ook wanneer u een woning heeft laten bouwen, kunnen wij samen met u een elektriciteitsplan opstellen om uw gehele woning (en desgewenst tuin) van elektra te voorzien. Tevens biedt onze elektricien extra service met de 24uurs-service. Dag en nacht kunt u ons bereiken wanneer u last heeft van een storing of wanneer er sprake is van een gevaarlijke situatie. Bel onze elektricien op telefoonnummer 06-46182204.