035-6239866

Dakdekkersbedrijf

Dak laten vervangen?

Is het dak van uw woning aan vervanging toe? En bent u op zoek naar een dakdekkersbedrijf om uw dak te komen repareren of vervangen? Dan bent u bij Installatiebedrijf Snoek aan het juiste adres. Wij vervangen en onderhouden dakwerk op een efficiënte en duurzame manier. Uw dak is bij Snoek dus in goede handen!

Voor al het dakwerk

Als professioneel dakdekkersbedrijf kunnen wij allerhande werkzaamheden uitvoeren. Door weersinvloeden of andere oorzaken kan er schade aan uw dak ontstaan. Hoewel een bitumineuze dakbedekking (met of zonder isolerende laag) gemiddeld zo’n 15 jaar meegaat, kunnen er tussentijds calamiteiten ontstaan waardoor reparatie of vervanging noodzaak is. Wij staan bekend om onze breed gespecialiseerde en vakkundige kennis. Teven werken wij altijd op een meedenkende en klantgerichte wijze. U kunt bij ons dakdekkersbedrijf terecht om uw dakbedekking geheel te laten vervangen, of om uw dak een tussenoplossing te geven door uw dak te voorzien van een nieuwe laag dakbedekking. De randen van het dak worden afgewerkt door zinken daklijsten te plaatsen.

dakdekkersbedrijf

Uw dak in optimale conditie

Installatiebedrijf Snoek is altijd een goede keuze als het gaat om uw technische installaties. Dat komt, omdat ook ons dakdekkersbedrijf altijd precies uitvoert wat wij beloven. Bij ons geen onafgemaakte klussen, of onduidelijke afspraken. U weet bij ons precies waar u aan toe bent en zijn daarbij altijd eerlijk en oprecht. Door onze uitgebreide materiaalkennis kunnen wij ervoor zorgen dat uw dak en goten in optimale conditie blijven.

Advies van ons dakdekkersbedrijf

Er moet altijd rekening gehouden worden dat er een juiste keuze wordt gemaakt voor uw dakbedekking. Niet alleen de wisselende weersomstandigheden in Nederland zijn daarbij bepalend, maar ook de levensduur, de hoeveelheid onderhoud en uiteraard het uiterlijk is bepalend voor ons als dakdekkersbedrijf. Wij onderhouden nauwe contacten met leveranciers van dakbedekking en kunnen daardoor snel en volledig naar uw wensen te werk gaan. Ons dakdekkersbedrijf kijkt daarbij altijd of een reparatie volstaat of dat vervanging van het gehele dak noodzakelijk is. Ook kunnen we u daarbij van advies voorzien op het gebied van isolatie en energiebesparende maatregelen.

Afspraak maken?

Kortom, wilt u uw dak laten repareren of heeft u advies van een dakdekkersbedrijf nodig voor isolatie? Neem dan contact op met Installatiebedrijf Snoek. Wij maken graag met u een afspraak om de staat van uw dak te komen controleren. In een offerte doen wij dan een voorstel. Geïnteresseerd? Bel ons dakdekkersbedrijf dan op telefoonnummer 06-46182204.