035-6239866

Cv ketel

Heeft u last van een storing?

Is uw cv ketel kapot? Of is er sprake van een storing die u zelf niet op kunt lossen? Neem dan contact op met Installatiebedrijf Snoek. Onze installateurs zijn zeer ervaren en zorgen altijd voor een snelle reparatie van uw ketel of het vervangen van uw cv. Wij zijn een allround installatiebedrijf en zijn snel ter plaatse om u van het beste advies te voorzien.

Voor elk probleem een oplossing

Installatiebedrijf Snoek is hét bedrijf als het gaat om het installeren van technische apparatuur. Doordat wij voor elk probleem de beste oplossing kiezen kunnen wij het grootste gedeelte van de storingen of defecten dezelfde dag nog oplossen. Onze monteurs werken enkel met producten en apparatuur van de beste kwaliteit. En uiteraard altijd onder de geldende veiligheidsrichtlijnen. Neem gerust contact op met Snoek om een storing in uw cv ketel door te geven en een afspraak met onze installateur te maken. Wellicht gaat het om een simpele reset van uw ketel. In het geval van een defect komen wij snel bij u uw cv vervangen of repareren.

Welke ketel is geschikt?

Als leek is het vaak lastig in te schatten welke ketel geschikt is voor uw woning. Installatiebedrijf Snoek raadt dan ook aan deze beoordeling over te laten aan een ervaren monteur. Natuurlijk hoort een cv ten eerste naar behoren te functioneren. Maar duurzaamheid, energiebesparing en milieuvriendelijkheid zijn tegenwoordig ook veelbesproken eisen waar een cv aan moet voldoen. Er valt hier dan ook een hoop mee te winnen. Snoek kan u van gedegen advies voorzien en kan de meest geschikte ketel voor uw woning komen installeren. Vraag er eens naar bij onze installateur.

CV-ketel

Snoek is er ook voor onderhoud

Het is altijd verstandig om regelmatig onderhoud te laten plegen aan uw cv ketel, ook al werkt deze prima naar behoren. Onderhoud op regelmatige basis kan veel problemen voorkomen. Mogelijke problemen in uw cv worden vroegtijdig opgespoord en kunnen worden verholpen. Dit scheelt vaak enorm in de kosten. Vraag installatiebedrijf eens naar de mogelijkheden van ons onderhoudscontract op het gebied van cv-installatie.

Neem contact met ons op

Wilt u onderhoud laten plegen aan uw ketel en heeft u daar een professioneel installatiebedrijf voor nodig? Neem vandaag nog contact op met Installatiebedrijf Snoek. Wij hebben tevens een 24-uursservice, zodat wij dag en nacht uw storingen of defecten kunnen komen verhelpen. Bel ons op nummer 06-46182204 en laat ons het onderhoud van uw cv ketel verzorgen!