035-6239866

Installatiebedrijf Bussum

Gerenommeerd klus- of installatiebdrijf nodig?

Wanneer u in Bussum een allround installatiebedrijf zoekt die uw renovatie of verbouwing aan kan pakken en tevens al het installatiewerk kan verzorgen, schakel dan Installatiebedrijf Snoek in. Wij hebben zowel een elektricien als een verwarmingsmonteur, en loodgieter in dienst. Tevens zijn wij een gerenommeerd dakdekkersbedrijf. Kortom, u ziet het: voor elk soort klus in uw woning of bedrijfspand in Bussum kunt u Snoek inschakelen.

Installatiebedrijf Snoek kent het klappen van de zweep

De werkzaamheden van ons installatiebedrijf lopen uiteen van nieuwbouw tot onderhoud op het gebied van installatiewerk en andere klussen. Renovatie, verbouwing, vervangen van sanitair, onderhoud van een cv ketel: het zijn allemaal klussen waarvan wij het klappen van de zweep kennen. Wij denken altijd met u mee en door onze persoonlijke en betrokken manier van werken hebben wij inmiddels al vele klanten in Bussum blij kunnen maken met onze diensten. Mogen wij ook u in Bussum kennis laten maken met onze dienstverlening?

Nauwkeurig en efficiënt installatiewerk in Bussum

Installatiebedrijf Snoek pakt elk soort klus in Bussum met beide handen aan. Voor zowel grote projecten (renovatie) als kleine klusjes (bijvoorbeeld vervangen van sanitair) kunt u de vakkundige installateurs van ons installatiebedrijf inschakelen. De medewerkers van Snoek combineren technisch inzicht met oog voor detail en door gebruik te maken van de modernste gereedschappen en technieken klaren wij uw klus nauwkeurig en efficiënt!

Onze werkzaamheden in beeld

Installatiebedrijf Snoek blijft van concept tot afwerking bij uw klus betrokken. Wij gaan alleen voor 100% klanttevredenheid. Hierdoor bent u bij Snoek verzekerd van de beste kwaliteit en de mooiste resultaten. Wij geven u graag een impressie van wat ons bedrijf in Bussum voor u kan betekenen:

  • Onze verwarmingsmonteur verzorgt het onderhoud van uw cv ketel;
  • Onze loodgieter kan uw sanitair vervangen;
  • Voor dakreparaties schakelt u ons dakdekkersbedrijf in;
  • De elektricien onderhoudt uw technische installaties;
  • Voor renovatie en nieuwbouw.

Met ruim 20 jaar ervaring kan Installatiebedrijf Snoek u van het beste advies voorzien. Doet er zich een noodsituatie bij u in Bussum voor? Ook dan kunt u altijd een beroep op ons doen. Wij bieden maatwerk klussen die afgestemd zijn op onze klanten.

Installatiebedrijf Bussum

Kies voor hoogwaardig installatiewerk in Bussum door ons installatiebedrijf

Bent u na dit overzicht geïnteresseerd geraakt in ons installatiebedrijf? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie, of een op maat gemaakte offerte voor uw klus en installatiewerk in Bussum. Op onze site vindt u meer informatie over onze vaste tarieven. Wij kunnen middels een afspraak meer vertellen over specifieke prijzen. Bel ons installatiebedrijf voor een afspraak op: 06-46182204 en wij hopen snel aan de slag te kunnen met het installatiewerk bij u in Bussum!